Posesvejser Medical

Kontakt: +45 75 10 27 44

En posesvejser medical er en svejser til medicinalindustrien og medicinalprodukter, hvor det er vigtigt at kunne dokumentere svejsningsprocessen. Det er særlige maskiner, som kan dokumentere alt det nødvendige data til senere validering. Det er blandt andet tryk, svejsetid og temperatur. Disse informationer lagres i posesvejserens computer, og denne kan herefter printe oplysningerne på folien, så de vises grafisk og er med til at sikre de korrekte forhold for indholdet.
Medicalsvejserne er særligt udviklet til enten udstyr eller pakning af emballage til medicinalindustrien eller til sygehusvæsnet, laboratorier eller tandlæger, der har brug for at vide, at de steriliserede emner er pakket forsvarligt og lever op til kravene om sikkerhed og hygiejne.
Ring for mere info og priser
Unica 610P
Medical sealer
Unica 1210VV
Medical sealer
438 M
with cleanroom Filter
Medical sealer
638 M
with cleanroom Filter
Medical sealer
Medicale båndsvejserKontakt os på T: +45 75 10 27 44 eller E: salg@halco.dk
Tilbehør og Validation / Calibration
Tilbehør til
medical

Hvad er forskellen på en heavy duty, let brugs eller medical posesvejser?

Når din virksomhed skal bruge en posesvejser, er det vigtigt at vælge den maskine, der passer til jeres behov.

En heavy duty posesvejser er optimal at bruge når større poser eller forsendelser skal svejses. Det er større maskiner, som kan rumme enten store eller tunge emner, eksempelvis på fabrikker eller i pakkecentraler.

En posesvejser til let brug er en mindre maskine, som er god til at mindre produkter og emner, hvor de kan håndteres og flyttes nemmere. Derudover kan de opbevares nemmere, for eksempel i butikker under disken.

En posesvejser til medical brug er hygiejniske maskiner, der sikrer at svejsningen af posen lever op til de høje krav, der stilles til produkter til medicinalindustrien. Bruges primært af dem, der har brug for en solid svejser, der kan kontrollere temperaturen under svejsningsprocessen. De kan bruges i renrum eller til produkter med særlige procedurer til medicinsk eller farmaceutisk behov.

Kan alle bruge en posesvejser medical?

Ja, alle kan bruge en posesvejser medical, de er nemme at anvende, og der er ikke behov for særlig viden eller erfaring med disse modeller.

Scroll to Top