Om Halco Packaging

Halco Packaging ApS er et rent dansk ejet firma. Vi er førende inden for Pakkemaskiner, Folie, Poser, Reservedele og Tilbehør, med mere end 30 års erfaring. Vi leverer kun kvalitets produkter, da det er vores fineste opgave at finde det bedste på markedet til vore kunder. Vi servicerer og laver de obligatoriske godkendelser af dit bestående anlæg.

Halco Packaging ApS siden 1988

Vores mange år i branchen har givet os stor indsigt og erfaring med Pakkemaskiner, Folier, Tilbehør, Opstilling, Service og Reparation. Med egne Teknikere, har vi et godt Team der løbende bliver uddannet hos vore leverandører, så de altid er klædt på til opgaverne.

Vi har kontakter over det meste af verden. Halco Packaging ApS er et rent dansk ejet firma. Har du spørgsmål til vore produkter, eller søger du et produkt vi ikke lige har på hjemmesiden. Ring eller mail til vore sælgere, de sidder der for at hjælpe dig til det korrekte køb, der dækker dit behov. Her er det altid kunden der er i centrum, det er kundens behov vi skal forsøge at dække bedst mulig. Samtidig er det vores fineste opgave at give kunden en god oplevelse. Vi har nogle fantastiske leverandører, der gerne står på hoved for at hjælpe os med at gøre dig til en glad kunde.

Vore kunder er spredt over en meget stor del af verden af verden.
Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Færøerne, Island, Estland, Letland, Litauen, Tyskland, Holland, Belgien, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Polen, Frankrig, Østrig og Schweiz.

Billede fra Google

Halco Packaging ApS – Viborgvej 97A – DK-7400 Herning

(+45) 75 10 27 44 & (+45) 97 85 50 00 – salg@halco.dk

Du kan læse vores GDPR ved at klikke her

Scroll til toppen