Europæiske Palleomviklere i topkvalitet

Palleomvikler / Palle wrap maskine

Vi er eksperter i palleomvikling, hvilket b.la. ses i forbindelse med vores højkvalitets strækfilmsmaskiner, som fungerer som palle wrapper i manuelle, halvautomatiske og automatiske udgaver. Fælles for alle vores palle wrap-maskiner er, at de sikrer en effektiv, kvalitativ og økonomisk fordelagtig emballering af al slags gods på paller. En palleomvikler giver en meget stabil emballering af godset, hvorfor den altid er anbefalelsesværdigt at benytte sig af, hvad enten der er tale om en større eller en mindre mængde gods. Alle vores maskiner er kvalitetsmaskiner, som er gennemtestede, lette at anvende samt ekstremt driftssikre. Det gælder både de manuelle og helt frem til vores fuldautomatiske maskiner, som sikrer stabile paller med minimalt folieforbrug. En fordel ved de fuldautomatiske palle wrappere er desuden, at man er helt fri for brug af truck, da pallerne automatisk køres frem til omvikleren af specialiserede pallebaner. Denne type omvikler skal derudover altid placeres i en sikkerhedszone.Se også vores Strækfilm til Omviklere

Palleomviklere fra Atlanta

Vi forhandler palleomviklere af europæisk topkvalitet, hvorfor vi har valgt at samarbejde med italienske Atlanta for på den måde at sælge det bedst mulige produkt på markedet. Her er både tale om mindre manuelle omviklere, semiautomatiske palle wrappere samt fuldautomatiske strækfilms- og robotfilmsomviklere. Alle vores palleomviklere har høj kapacitet, hvilket er ensbetydende med, at de er meget virkningsfulde. Halco er altid behjælpelige, hvad angår spørgsmål eller andet ift. vores produkter. Vi kan kontaktes enten via telefon: (+45) 7510 2744 eller via e-mail: salg@halco.dk.
Der er mange modeller af Palleomviklere fra Italienske Atlanta. Klik på billedet for at hente PDF filen.

Semiautomatiske Palleomviklere

Sfera med Mast
FM 150 / FM 300

Robotomvikler

Ring for pris

Automatiske Palleomviklere

Tilbehør til Palleomviklere m.m.

Topark holder / pålægger, Beskyttelse med bølgepap, Manuel vægt, Skinner med lås, Krympning af pallehætter
Rulleholder for Topark
Lige

Gulv eller vægmonteret

DKK. 1.575,-

Dispenser
til håndstrækfilm

DKK. 394,-

Krympepistol

Til krympning af Pallehætter og Foliehætter, den har en del tilbehør – kan bruges til Både og Biler der opbevares.
Pallehætter: kontakt os.
Forlænger 60 cm
vinklet 12508

DKK. 4.221,-

Forlænger Lige
12806

DKK. 1.940,-

Armstøtte
12807

DKK. 987,-


Service af palle wrapper

Vores hold af kørende driftsteknikere kan til hver en tid sørge for, at eventuelle driftsproblemer el.lign. løses på den bedste og hurtigste måde. Teknikerne er specialiserede i servicering, montering og reparationer af maskiner fra vores produktkatalog, og de står derfor altid klar til at hjælpe, hvis behovet skulle opstå. Således er du som kunde altid sikret imod uforudsete omstændigheder, som måtte forekomme.

Scroll til toppen