ÆskerejsereKontakt os på T: +45 75 10 27 44 eller E: salg@halco.dk

Horisontale Æskerejsere

Æskerejser er nøglekomponenter i emballageindustrien. Disse avancerede maskiner automatiserer processen med at danne papæsker, hvilket øger effektiviteten og produktiviteten i produktionen. Æskerejsere kan tilpasses til at imødekomme specifikke behov og krav fra virksomheder inden for forskellige industrier. Ved hjælp af avanceret teknologi, sikrer disse maskiners præcis rejsning af æsker, for at opretholde en høj kvalitetsstandard i hele produktionen. Med deres hurtige hastighed og pålidelighed er Æskerejsere afgørende for effektiv produktion i dagens moderne industrielle miljø. Hastighed, pålidelighed og det traditionelle kompakte design er førende inden for vores Æskerejsere. Maskinerne fås i forskellige versioner, ring og få mere info.
Kontakt os på T: +45 75 10 27 44 eller M: salg@halco.dkeller du kan bruge kontaktsiden her

C222

Æskerejser

C225

Æskerejser

C300

Æskerejser

Vertikale ÆskerejsereKontakt os på T: +45 75 10 27 44 eller E: salg@halco.dk

Vores Vertikalmaskiner er kendetegnet ved stor alsidighed og kompakthed. Skift af værktøjsfrit format, manuel eller fuldautomatisk produktindlæsning og generel brugervenlighed er hovedfunktionerne, med produktivitet på op til 80 kartoner pr. minut.

AV30

Æskerejser

C230

Æskerejser

Se også Kartonrejsere, Kartonlukkere og WPS maskiner

For special Emballage til Æskerejsere kan vores Emballageafdeling kontaktes på salg@halco.dk afdelingens hjemmeside er her


Scroll to Top