Halco Packaging ApS siden 1988

Halco Packaging er en ren dansk ejet virksomhed, og er en af de førende leverandør af avancerede pakke- og emballagemaskiner. Vi tilbyder et bredt sortiment af specialiserede maskiner, der er designet til at optimere pakningsprocessen og forbedre effektiviteten i forskellige industrier.

Vores pakke- og emballagemaskiner

Vores pakke- og emballagemaskiner er nøje udviklet til at opfylde forskellige behov, uanset om det drejer sig om fødevareindustrien, lægemiddelindustrien, elektronikindustrien eller enhver anden sektor, der kræver pålidelig og præcis pakning. Vi tilbyder maskiner til forskellige pakningstyper som krympning, vakuumpakning, indpakning, posepakning, strækfilm, bio produkter og meget mere.

Vores sortiment

Halco Packaging er importør i Danmark af Smipack, Comarme, Atlanta, TLM, PMR, Gandus®, Polystar, High Dream, Prisma, ComiPak, LP Packaging, Cariba og MF Packaging og importør af Safety Products Global, Klever, PHC og Slice Sikkerhedsknive.
Vores sortiment inkluderer avancerede automatiske maskiner, der effektivt kan udføre pakningsopgaver med minimal menneskelig indgriben. Disse maskiner er udstyret med avanceret teknologi, der sikrer nøjagtig dosering, tæt forsegling og præcis indpakning hver gang. De er også fleksible og kan tilpasses til forskellige produkter og pakningstyper.
Vores Sikkerhedsknive gør din dag på jobbet mere sikkert, så du kommer hjem uden skader efter brug af skærende værktøj.

Vi tilbyder

Vi tilbyder også semi-automatiske og manuelle maskiner til mindre produktionslinjer eller virksomheder med mindre pakningsbehov. Disse maskiner er yderst pålidelige og effektive, og de giver mulighed for nem betjening og hurtig pakning.
Vi er stolte af at tilbyde kvalitetsmaskiner, der er fremstillet med robuste materialer og er designet til at levere langvarig ydeevne. Vi har også et dedikeret team af eksperter, der kan rådgive og hjælpe dig med at vælge den bedste løsning til dine specifikke behov.

Vores mål

Vores mål er at hjælpe virksomheder med at optimere deres pakningsprocesser og spare tid og ressourcer. Ved at investere i vores pakke- og emballagemaskiner kan du forbedre din produktivitet, sikre kvalitetspakning og øge din virksomheds effektivitet og indtjening.
Tak for din interesse, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig med dine pakningsbehov her hos Halco Packaging!

Vore kunder

Vore kunder er spredt over en meget stor del af verden af verden.
Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Færøerne, Island, Estland, Letland, Litauen, Tyskland, Holland, Belgien, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Polen, Frankrig, Østrig og Schweiz.

Halco Packaging ApS – Viborgvej 97A – DK-7400 Herning +45 75 10 27 44salg@halco.dk

Du kan læse vores GDPR ved at klikke her

Scroll to Top