Velkommen til Halco, vælg venligst hvad du søger efter – Welcome to Halco, please select what you are looking for.

Har vi nyheder, se dem herHalco
Maskiner/
TilbehørHalco
EmballageHalco
Bio EmballageHalco
Palle RobotterHalco
Safety Knives

Halco Packaging er førende indenfor levering og servicering af professionelle pakkemaskiner. Vores maskiner er pålidelige og driftssikre, hvilket betyder, at de kræver et minimum af vedligeholdelse. Vores pakkemaskiner kan bruges til stort set alle formål, hvorfor de er det naturlige valg for mange virksomheder. Vi beskæftiger os både med pakkemaskiner til fødevarer såsom frugt, grøntsager, frostvarer og kød samtidig med, at vores maskiner også kan benyttes til pakning af alskens nonfood produkter. Vores integrerede system muliggør en nem og simpel tilpasningsproces i forbindelse med standardløsninger og specielt tilpassede produktionskrav og behov. Vores maskiner er specialdesignede emballagemaskiner, som er med til at effektivisere samt forbedre pakningsprocessen på flere forskellige områder. På den måde sparer du både tid og penge.

Automatisk pakkemaskine til fødevarer

Hos Halco kan du få automatiske pakkemaskiner godkendt til fødevarer. Vores automatiske maskiner er ekstremt effektive i pakningsprocessen, og man er som forbruger fri for at foretage sig noget som helst grundet den automatiske funktion. Maskinerne kan let tilpasses forskellige typer af pakkelinjer, hvorfor de er et oplagt valg for både nye og eksisterende virksomheder. Pakningsprocessen behøver ikke tage lang tid for at være ordentlig. Med Halcos automatiske pakkemaskiner er du sikret en hurtig og kvalitetssikret pakning.

Emballage

I vores emballageafdeling er der alle tænkelige muligheder. Vi er eksperter i folier og poser, både klar folie og poser, printet folie og poser, alle vore produkter er godkendt til fødevarer og kan selvfølgelig også bruges til nonfood. Vi er også meget stolte af at være leverandør af BIO folie og poser der er 100 % genanvendelig

Service og vedligehold

Halco har et hold af kørende teknikere, som sørger for at alt er, som det skal være i forhold til din maskine. Vi tilbyder gennem vores After sales service vedvarende service og vedligeholdelse af de maskiner, som er købt hos os. På den måde er du altid sikret, hvis uheldet er ude. Vi kan samtidigt også kontrollere, at maskinen fungerer 100% effektivt og optimalt, da det ikke altid fremgår tydeligt for det blotte øje. Vi lagerfører desuden de mest almindelige reservedele til vores maskiner, hvorfor vi hurtigt og nemt kan skifte dem ud, hvis behovet opstår.

Vi har kunder i mange lande:

Danmark
Norge
Sverige
Finland
Grønland
Færøerne
Island
Estland
Letland
Litauen

Tyskland
Holland
Belgien
Tjekkiet
Slovakiet
Ungarn
Polen
Frankrig
Østrig
Schweiz.

Opdateret den 17.04.2023

Scroll to Top